Saya boleh rasa heartbeat anak - 6week 2days.

Saya boleh rasa heartbeat anak dlm usia kandungan 6 minggu 2hari. Ada sesiapa yg boleh rasa yg sama? Logic tak?

3 Balas

Saya pun macam tu cuma dr tkbg dngar je , tp saya tkde la rasa bergerak ... katanya dr menganggu kandungan kalau nak dngar kna tunggu 8weeks keatas . Tp dh nampak jantung duk bergerak

cube sis google 6week janin besar mana.so....small mommy.mmg x logik.klau 6month pun xleh rasa kecuali dgr gune doppler

Tak logik sis. Maybe angin ke kan? 🥲 6weeks baby besar sweetpea je awak