Kencing berbau busuk

Saya bersalin disember 2022. Selepas bersalin kencing terasa pedih n tak puas sekarang dah okay. Cuma skrg sy pelik sy kencing bau tersangat kuat & busuk. Bila check kencing kotor takde pon. Normal ke mcm tu? Apa perlu sy buat?#ingintahu #firstmom #seriusnanya

2 Balas

saya pn tngh mengalaminy sis . so sis skrg mcm mana ? dh ok ke ?? mcm mana nk hilgkan bau tu

1y ago

Alhamdulillah dah okay lama2 bau tu hilang sendiri bila anak dah 4bulan macam tu

ada mkn apa² yg blh bt kencing berbau kuat ke?

2y ago

Takde pon