Darah lepas bersalin

Saya bersalin 19/11..normal ke darah masih keluar smpai hari ni walaupn tkteratur skjp berenti skjp keluar sikit skjp keluar byk ..Rasa kesian plk dkt suami dari mula pregnen smpai ni dye puasa ..heheheh harap ada ibu² yg dapt komen soaln sya ni ..#ingintahu

1 Balas

darah lepas bersalin, dipanggil nifas. nifas ni paling lama sampai 60 hari.

5mo ago

yekee ...skng ni dtg 2hari pstu berenti muncul lagi ..tapi drh tkbyk pun ..hrp normal lah risau jgk