Luka czer terbuka ke?

Saya beranak czer. Based on gambar ni adakah jahitan czer saya terbuka? Bahagian kiri perut jahitan dah kering dan takde kesan macam ni. Cuma bahagian kanan perut ni macamni la rupa dia. #ingintahu #pleasehelp Edit/update: Alhamdulillah luka czer saya dah sembuh. Haritu pergi dressing dekat klinik lepastu doktor check then dia suroh pantau hari2 cuci guna ubat cuci pusat baby dan dia bagi krim gosok. Maintain jaga kebersihan alhamdulillah dah bercantum balik. Haritu luka macam terbuka sikit n ada nanah so doktor suroh picit je bagi nanah kelua. Kena rajin bersihkan tmpt yg terbuka dan makesure nanah tu klua habis.

Luka czer terbuka ke?
2 Balas

itu benang ke sis?,

1y ago

bukan benang sis.dia mmg luka macam gam tu dah tak bercantum dgn isi