Jahitan benang 3rd degree tear belum luruh sepenuhnya

Saya beranak 30mei haritu dengan koyakan 3rd degree tear. Skrng dah lebih 60 hari tapi jahitan benang msih ada yg blum luruh(benang paling hujung dekat dengan anus) tak sakit tpi nk tahu ade yang berpengalaman sama mcam saya koyakan 3rd degree tear? Berapa lama untuk sembuh sepenuhnya ya? #3rdDegreevaginaltear #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

mana awak tahu 3rd degree ya? Dr bgtahu ke?

7mo ago

klu jhtn tbuka,doc akn jhit blik x sis?sy rsau td sy berak sembelit. tkt jhtn tbuka