Craving makan samyang

Saya baru week 14, boleh ke saya makan samyang? Dah makan dua kali baru terbaca tak boleh makan samyang. Haritu and semalam makan samyang nikmatnyaaa saya rasa. Harapnya babyy saya sihat aje. #firstmom

1 Balas

Hi! Unlike my first, I craving makan benda pedas for second pregnancy & asked my doc abt samyang as well. Doc i kata boleh je makan samyang asalkan berpada lah. Jangan hari hari bantai samyang 🤣😂 so i guess, yes, you can.