Dijangkiti Covid19 semasa 24 minggu pregnant

Saya baru test tadi and double line for covid. Tak sedap badan tapi takde demam just sakit tekak/batuk and selsema je. Baby so far active menendang. #firstbaby What should i do? Nowadays kena pergi CAC or pergi nearest clinic and quarantine kan diri ya? #help #advicepls

1 Balas

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma . ,