Keluar darah

Saya baru prgnt 7weeks, tibe2 ada keluar darah dari kemaluan saya, tapi xbegitu bnyak, disbbkn apa ye ? Sesiapa tolong jawap#seriusnanya

2 Balas

darah tu mcm setompok je ke sis? sye mse pregnant 12weeks, ade la keluar tompok mcm tu. bila tnye mak sendiri, ckp normal . kalau darah yg banyk terus refer klinik ye sis.

12mo ago

ya setompok, tapi tadi saya ada tnya nurse dri kk, dia ckp tak normal

apa2 darah yg keluar dr kemaluan semasa pregnant tu x normal. pergi klinik terus ya cek dgn doktor