13 weeks here. jogging sebab taknak lesu badan. kalau melepek je nanti mengantuk manjang

hi saya baru pregnant 13 minggu. saya selalu mengantuk tapi bukannya sebab tak cukup tido. so kalau saya duduk diam je badan lembik je and sleepy, kalau saya bergerak then baru la rasa energetic. so kalau time sekarang ni buat jogging atau brisk walk okay ke? sebab saya kerja vet and then kerja nak kena cepat, tapi takde la kerja berat berat just kena laju buat kerja #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

brisk walk is okay.