Tak tahu berapa weeks

Saya baru pergi scan td, tp doc xbley bagi details lagi brp weeks. Saya baru miscarriage last month n bulan ni terus positif upt. Saya dapat positf upt 2 minggu lps. Agak agak mommies saya brp weeks dah? #ingintahu #firstpregnancy

Tak tahu berapa weeks
2 Balas

Macam saya misscarriage bulan3 lepas sebulan tak datang period .. so try cek upt naik dua line pastu g klinik scan alhamdulillah ade nampak kantung .. semoga yang baik untuk awak

1y ago

pastu mcm mane nak kira last period? sama mcm saya ni laaa...xtahu brp weeks skrg, sbb xdtg period...ke kira tarikh kite miscarriage?

nanti doc akan scan lg utk tahu minggu kandungan. tak tepat pun,cuma anggaran sahaja. tp tak jauh sgt jaraknya tu biasanya la

1y ago

tu laa...doc suruh repeat scan lg nanti...doakan utk sy yer awak...