Semua jenis ujian kehamilan tepat ke?

Hi. Saya baru pagi tadi test pregancy dan alhamdulillah naik double line. Cuma saya risau kebiasaan nya test kit ni boleh percaya ke? Saya takot kalau semua tu hanya lah harapan palsu. #firstbaby #pleasehelp

Semua jenis ujian kehamilan tepat ke?
6 Balas

sy pakai yg murah je lepastu naik double line juga...sy dh upt 10kali pakai yg murah tetap sama je semua lepastu saya beli farmasi pun sama test je terus Doble line setiap hari sy test hehehe...now dh delay period 3hari.

Kalau sis nak kepastian better pergi scan! I semalam buat pregnancy test then naik double line pekat macam ni, i terus go klinik scan rupanya dah 6weeks!

Dip n tell mmg tepat, selalu yg orang complain scam tu upt momma

Tahniah sis, sy pakai dip n tell pon tk pernah kena scam lagi

Saya pun pakai dip n tell, mmg legit result dia

Line pekat mcm ni mmg confirm dah.