Period selepas nifas

Hi, saya baru lepas pantang 3 bulan. Bulan ketiga ni saya dh period, tp normal ka, darahnya lagi banyak dari first day nifas hritu. Asal bangun, bergerak, rasa melimpah ja kluar, sejam pad mesti penuh smpai ke panties. Risau pulak saya #firstmom #bantujawab #ingintahu

2 Balas

yups sama .. sy first time period lepas bersalin anak 9 bulan .. mmg melimpah darah first n second day .. byk kli tuka pad dlm sehari tuu .. ikut hormon sis, ada yg cpt dtg period nya, ada yg lambat ..

normal awak. sy 3 minggu lpas nifas terus period. misi ckp sbb mkn ubat perancang