Twin pregnancy

Hi. Saya baru confirmkan pregnancy saya harini. Saya disahkan pregnant twin. Baby A ada jumpa jantung, baby B tak jumpa jantung sbb kantung baby B terlalu rapat dgn kantung baby A. Sapa ade pengalaman mcm Sy. 8w3d #8w3d

4 Balas

Mcm sy Dr. scan nampak 2kantung satu ada heartbeat dan satu lg xde heartbeat ..sz kantung pon xsama, yg ada heartbeat sz 8weeks yg xde heartbeat tu sz 5weeks.. Dr. assume baby yg xde heartbeat tu janin yg xmenjadi..scan semula masa 12week kantung tu da hilang mngecut hanya satu shj yg membesar sihat. Saya redha n yakin ada hikmahnya.

9mo ago

ye kita sama. saya punya 2 kantung tu sama minggu. saya tak berharap kembar. dapat 1 pun dh bersyukur. cuma nak tahu kalau tak jadi dia jatuh ke

tahniah sis. jaga kandungan baik2 ya. moga baik2 aje semuanya insyaAllah

sis..apa awal2 simptom pregnant twin ye? nak tahu..hehe

9mo ago

anak 1 & 2 takde alahan. pregnant yg no 3 ada alahan, letih dia tak boleh bawa bincang . tahap malas tu Allah je tahu.

wah bestnya,tahniah sis