#Firstmom #34weeks

Saya baru balik check up kk 34 weeks , isnin lepas checkup hospital scan semue baby 2.1 kg ukuran semue 33 weeks & dr kat hospital pun tak de cakap baby kecik ke ape die cakao dari die scan nampak okay , tapi tadi saya review dr dekat kk die macam soalkan balik “ dr hospital tak de cakap ke baby kecik , ni macam baby kecik je “ sedih ye perasaan time tu , normal ke tak ye 34 weeks 2 hari baby berat 2.1 kg 🙃

3 Balas

Mcm saya 34 weeks , berat baby 2.6kg. Saya tiada gdm tapi itulah doktor kk & swasta takde pula ckp baby besar ka ape. Saya ja rasa mcm besar ka baby saya ni 😅. Saya ada check 2 doktor sbb saya sekarang checkup kk , tapi akan bersalin dekat swasta . Tapi itulah , dua dua doktor kata normal , tapi saya tngk dekat google ka ape , mcm baby besar sikit dari biasa. Saya pun follow je la apa doktor ckp 😂.