Miss v gatal di awal kandungan

Saya baru 6week tapi sejak 4week saya dah mulai rasa gatal di miss v, dah berjumpa dgn doktor, cuma dapat ubat makan untuk tahan gatal dan juga aquos cream untuk sapu. Dan masih juga gatal tetapi kurang sedikit sahaja. Adakah normal? Ada sesiapa yang mempunyai pengalaman sperti saya? Terima kasih

2 Balas

sama sis tnda awl kehamilan masa tu sy tk tahu sy pegnen tp miss v gatal sgt dn breast terasa nyut2 smpi somi tgur sy mkn ubt ke besar kn breast😅tup2 upt +ve tpi tu msa awl2 je pastu hilang sndri tkde mkn ubat pun...

2y ago

Alhamdulillah lah hilang terus rasa gatal hehe. Ada saya tnye kenalan dia gatal sehingga kandungan dah masuk 6bulan 🥹

sis pergi ke KK dan inform takut kencing ada kuman

2y ago

Ok thanks sharing 😀