Angin sepanjang hari

Hi.. Saya baru 6 weeks and since minggu lepas angin teruk.. ada yang tahu mcm mana nak hilangkan angin tu.. bila angin tu dtg semua benda jadi tak kena.. #firstmom

1 Balas

Baring xkena .. Duduk x kena.. Mengiring pon x kena.. Smpai masa akan kentut n sendawa besar.. Tp skjp je rse puas.. Selang beberapa minit dia kembali akan jdi x kena.. Sme la dgn sy.. Huhu 3 mggu dah ni.. Kalau x pregnant susah nk dpt angin.. Tp once ade angin sy jnis letak minyak angin.. Ni pregnant x boleh letak minyak angin.. Maka saya gosok² je la perut lembut² bg angin kluar

11mo ago

tengah hadap sekarang mcm nak nangis ye bila jadi angin ni dari perut 5bulan sekarang dh nk naik 8 tak hilang nk mkn ubat tak berani la 🥲