Ada ke macam saya ?

Saya baru 5week5day . Muntah2 je sampai tak bole nak masuk ape ape . Bole masuk maggie je. Saya kerja pulak tu?? kadang2 tak boleh tahan sampai nangis sebab tak larat sangat. Ada solution tak? Saya pregnant first baby. Betul, tak larat dah. ??? ada ke yg macam saya?

1 Balas

normal. tapi klu boleh jgn mkn meggi sgt sbb perencah tu byk kndungan yg xbgus utk bdn awk dan juga janin. dah cuba mkn buah2, pasta, mi, oat? air kosong klu xblh masuk, try perah lemon dlm air tu. so ada sikit rasa lemony.