Sesak nafas

Hi saya baru 5w, normal ke klau saya asyik penat je? Kemas dapur sikit terus rasa ketat dada, haritu saya masak satu lauk je terus sesak nafas. Normal ke?

7 Balas

Ye normal awak. Saya nak masak pun rasa penat. Nak solat pun rasa sempuk sikit. Sakit kepala tu takyah cakap lah hahahah. Tp awak kena makan on time tau, jgn skip meals. Makan sikit2 pun takpe. Banyakkan minum air kosong jgk. If awak rasa ragu2, awak pergi je klinik jumpa doktor ok

Normal. Mmg akan cepat rsa penat. Sya kekdg mandi pun bole rsa penat + sakit pinggang. Nk pakai bju tu kna rest dlu bru bole pakai. Sis kna byk rest.

saya pun 5 weeks juga. samaaa. cepat penat, cepat mengah. cepat mengantuk. kita sama2 elakkan kerja berat sis. banyakkan rehat.

sama saya pun semput n cepat penat 😢 second pregnancy

saya pun sama, even duduk pun sakit gila belakang

Yes normal

normal