Baru 26 weeks

Saya baru 26 weeks 3 days. Ini anak kedua saya. Tapi dah rasa sakit bawah perut & dekat dengan ari ari. Adakah tu tanda nak beranak dah 😔 nak jalan rasa sakit bawah perut bangun tidur rasa sakit. Doakan saya beranak pada hari & tarikh yang sepatutnya ya semua

1 Balas

sakit ari2 tu maybe PGP. sebab pelvic floor muscle dah tak kuat mcm dulu. banyakkan exercises untuk kuatkan pelvic floor muscle, macam bridge, pelvic tilt, and buat stretching jugak mcm cat-cow pose. sangat membantu. selain tu kalau nak try pakai pregnancy belt pun maybe membantu.

2mo ago

Alrightt, terima kasih banyak banyak puan 🥰