Bby tak gerak

Saya baru 21 w 4 d. Before this mmg akn rasa gerakan bayi lepas mkn atau minum air sejuk . Tpi hari ni tak dak rasa gerakan langsng? Should i worry? Ada mak2 yang pengalaman mcm saya tak? Share skit. Risau tu tak dinafikan. #seriusnanya

2 Balas

normal sis. sya pun 21w lebih. kadang2 ari tu 2 hari tida rasa gerakan baby, tiba2 hari ni macam ditendang2 manja.. baby ok tu, cuma kita yg tak rasa slalu..

normal je. xde mslh pon. bby byk ruang lgi dlm tu. thats why kdg rasa kdg x.