Ibu bekarja

Saya baru 2 minggu melahirkan anak. Saya akan masuk kerja bulan 4 nanti. Sekarang merasa tak cukop tidur malam sebab nak susukan dan tidurkan anak. Saya nak minta tips dari ibu yang bekerja. Macam mana saya nak uruskan anak waktu malam supaya siangnya saya x lesu dan tak cukop tidur supaya kerja saya tak terganggu. #firsttimemom #pleasehelp

2 Balas

Tipsnya minta bantuan suami. Bekerjasama dalam rumah tangga. Helping and complete each other.

Sy pump susu. Time xlarat sy mnta suami tlg bg susu kt baby. Sama2 berjaga.