hai mum , kalau sebelum ni czer ,nanti kena jumpa pakar ke sebelum bersalin

saya anak sebelum ni czer sebb bby besar ada sangkut gdm , kali ni sya mengandung lagi pun sangkut gdm ... nanti jumpa pakar dia ckp apa ya ,atau dia bagi tarikh czer juga ada tak mumy2 yg mengalami mcm sya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

macam saya haritu masa checkup 29w dengan doktor kk, doktor tu terus bagi referral letter untuk checkup dengan hospital pula. dapat date checkup hosp tu masa 31w. dah checkup dah pun tapi doktor pakar belum decide lagi boleh vbac atau czer lagi sebab haritu ada problem sikit dengan baby. next checkup masa 34w baru dia decide

pakar akan scan & nilai tahap kesihatan awk utk vbac/czer lagi. & selalunya jumpa pakar dah 36w kan? so dia akan bg tarikh dah time tu.

2y ago

yep pakar mesti nk jumpa. tp takde apa tu jgn risau yee