Sakit kepala sbb perancang depo atau tak?

Hi saya ambil perancang depo. Sampai bulan 1 nanti 3 kali. Awal2 Semua ok cumanya.. Dalam tempoh tu bila saya period.. Saya akan sakit kepala sangat2.. Berdenyut2. Ada ka itu effect depo? Period pulak datang sikit2 saja. Dlm tempoh dua bulan sekali mcm tu. Tp datang dgn pakej sakit kepala. Patut saya stop atau tak? Minta pendapat semua. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #bantusharing #pleasehelp #advicepls

2 Balas

Sakit kepala sampai tak boleh buat apa & period langsung tak datang..saya dah stop selepas 4 kali ambil sebab tak tahan sangat 😣

ye memang sakit kepala pon. sy dh mngalaminye 😖 kalau ambik depo setengah org period tu normal je dtg sikit2.

5mo ago

Awak still teruskan atau dah stop depo tu? Awak ada ambil perancang lain ka?