Sakit pinggul tak boleh jalan.

Hi, saya alami sakit pinggul belah kiri, which is sy tak boleh berjalan sampai kena mc. Sy 19w skg ni. Sakit dia sampai tak boleh nak angkat kaki kiri dan terpaksa mengesot atau merangkak ke toilet. Kalau ini simptom kehamilan sy nak tau jika ibu2 yg penah terjadi macamani biasaa berapa hari nak sembuh? #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Ni bukan simptom kehamilan sis. Doktor cakap apa masa awak pergi klinik tu?

7mo ago

Tak jumpa doktor pun, baru malam tadi kena.