Complete Abortion

Hi, saya ada tanya haritu minggu keberapa utk confirm pregnancy. Tak sempat nak scan, sy dah confirm keguguran. Hari pertama keluar darah mcm period ketul2, hari ketiga keluar mcm hati ayam. Pergi hospital doc sahkan sy complete abortion. Dan doc suruh rest 3-6 bulan untuk pregnant semula🥹Ttc 2 tahun. sempatlah merasa ada penghuni rahim 6weeks🥹 Semoga ada rezeki mengandung lagi nanti🤲

1 Balas

hai awak, try minum teh uncang buah zuriat. suami isteri minum, folic acid pun sama suami isteri minum. insyaallah manatahu rezeki