Selera makan kandungan minggu ke 10

Saya ada mual tapi tak terlalu teruk. Selera makan bertambah asyik lapar je. Buku pink baru nak buka minggu depan. Saya baru 10 minggu Bahaya tak ya? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sy Bru buka buku tdi..9 week..tbe misi ckp obess pdhl tngok bdn maintain je..dh terng² sblum prngt bdn mmg chuby sb comel😂eh Bru buka bku dye Suh turun kn Bert bdn plak🥴pdhl xde lah kje nk mkn je. nsi mmg kurg..dh esok kna mnum air guka..biasa mnum air gula lama lgi..Ni Bru buka buku tdi sok dh kna mnum air gula🤮

1y ago

alaaaa next week buka buku mesti kena minum air gula 😭

Normal.