Masalah gdm

Saya ada masalah gdm on ubat & insulin, gula time pagi memang selalu merah taktau nk bg turun gula time pg tu😣ada apa2 tips tak untuk turunkan gula waktu pg? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sblm tidur, minum air jus peria. Blend sdr.. or bli je keropok goreng peria.. mkn tu berpada2.. tkt turun byk plk gula. Jgn tdo lmbt.. and aktif lps mkn. Stiap intake carbo n sugar kne bakar melalui aktiviti...

1y ago

jus peria sy pernah buat tp result mcm tu jugak😞 sy boleh Cuba keropok goreng peria pulak nanti😊 Apa2 pun tq ya sis😊