Boleh tahu ciri2 gbs mcm mna?

Saya ada keputihan tpi tak gatal cuma warna dia tu bt saya risau…warna nk kehijauan…tpi sblom nk jdi wrna hijau tu keputihan tu kluaq mcm air..lama2 dy pekat…risau plk..boleh terangkan tak tnda2 kita ada gbs#pleasehelp

2 Balas

GBS ni tiada tanda awak. Nak tahu hanya melalui HVS (high vaginal swab). Jadi kalau awak ada masalah keputihan yang tak normal; gatal, banyak, bertukar warna, berbau. Cukup ada salah satu tanda, inform nurse ya.

awak kena inform nurse masa checkup. nanti ada buat hvs test, time tu je boleh tau ada infection atau gbs. ada orang keputihan hijau, gatal tapi just infection. ada orang sama macam tu, tapi ada gbs.

5mo ago

Seriyau sunggh msa doc msuk mulut itik tu tdi😂