Ectopic Pregnancy Or not

Hi saya ada check upt sebelum tarikh period sebenar pada 20 sep , upt positif and decided untuk check klinik walaupun masih awal (4w) tapi bila scan rahim mereka hanya nampak free fluid dan tak nampak kantung sbb masih awal , smlm done operation buang cyst kiri dan kanan tapi masih belum nampak kantung dalam rahim atau luar , mommy2 pernah macam ni ke ? saya mmg plan utk pregnant lagi cuma skrg saya was2 🥲#bantujawab #SeriusTanya

2 Balas

tunggu 2 minggu lagi, and buat test balik..

4d ago

tapi next week saya ada appointment dgn kkm , tak bahaya ke selalu scan even tak nampak kantung ?

tunggu 2 minggu

4d ago

ya saya salu tunggu 2 minggu tapi kkm hm , a bit worry sbb masih kecil & tak nampak . nxt week appoinment scan lgi (5w)