Intercourse untuk mudah bersalin

Saya ada baca yang bersama suami boleh cepatkan bersalin. Tapi saya dengan suami macam ada masalah sikit. Saya tak ada hati nak bersama suami. Hubungan kami dah mcm roomate hambar sgt. Saya gdm akan kena induce bila sampai duedate. Sy sekarang 38 minggu. Patut ke sy bersama juga dengan suami?

2 Balas

selain bersama suami, buat urutan pada vagina, banyakkan berjalan pun salah satu tips cepatkan bukaan bersalin. inshaAllah, saya doakan urusan mommy dipermudahkan ya❤️🫂

Ya betul. Salah satu tips. Tips yang lain buat senaman sis. Brisk walking, naik turun tangga, jalan itik, senaman kupu2, etc