Bantu saya

saya ada baca bila perut makin besar elok baring sebelah kiri, petang tadi saya pun baring sebelah kiri sambil tengok2 shoppee, lepas tu rasa nak tekucir saya bangun pegi tandas, masa berjalan tu saya rasa melayang dan seram sejuk semacam, kemudian start jantung berdebar kuat sgt dan berpeluh 1 badan, tangan sampai terketar2, menggigil dan rasa mengantuk 🥺 saya cuba bertenang dgn minum air dan kawal nafas. slow2 rasa tu makin reda, ada ke ibu2 pernah rasa macam ni, kenapa ye jadi macam tu, adakah sb kita baring tindih jantung? saya first mom with anxiety 😔#firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Anxiety tu sis,i feel you…byak2kan berdoa ye…jgn byak fikir…relax je buat diri happy

2y ago

Kdg mcm xboleh beza antara anxiety ataupun alahan 🥺 terimakaseh yaa sis, in syaa ALLAH sy cuba 🥺