Barangan Baby untuk diberi

Saya 4 pack untuk bagi barang baby . area kajang/bangi/berdekatan . kalau jauh nak tanggung pos, saya okey saje . apa apa boleh ws saya 01110914686 dalam tu ada -baju siang 3 helai -baju malam 3 helai - barut tali 5 - pampes simple - topi/mittenbutton - kain bedung & kain tutup kepala ada untuk baby girl / boy / 2 random . #bantusharing

Barangan Baby untuk diberi
1 Balas

hi sis, cuba sis tekan tukar topik sblm post. sbb sy prnh post soalan tp tk tukar topik tu susah org nk jawab sbb komuniti birthclub tu tk ramai agknya. sy try tukar topik kpd bayi/hanya ibu/menyusu baru ada org jawab, mybe sn lg ramai follow rsenya. try tukar topik tu biar ramai yg tau. huhuhu