Macam ni confirm ke?

Saya 3tahun TTC, 3kali gugur masa 4-8weeks. Mcm ni confirm ke? Saya takut nak berharap takut kecewa lg. Yg rasa lain, saya cepat mengah penat n senang tertidur malam. Pelik sbb saya Insomnia teruk.#ingintahu

Macam ni confirm ke?
11 Balas

Masuk 6minggu lebih tiba2 masa kencing bleeding sikit, sehari lps tu spotting brownish. Pergi klinik swasta nmpk janin, belum boleh dgr heartbeat. Esok tu pergi KK kata nmpk kantung je tak nmpk janin. Terus dpt surat refer ke O&G HKL scan kut bwh, tak nmpk janin. Selasa repeat scan dgn klinik swasta. Minggu dpn repeat scan dgn KK n O&G HKL lagi. Sy nak pergi tandas rasa risau. Selagi tak keluar kantung sy kena percaya anak sy kuat. Doakan anak sy membesar dgn selamat ya. Aamiin tq semua. Kun fa yakun.

Tahun lepas sy czer n anak pertama sy baru berusia 1tahun 4bulan..tapi sy pregnant lg..sy cuma nak tnye..ada pape risiko ke nnty..sy takut 😞😞

10mo ago

jumpa dktr scan tgk luka czer okey tak.sbb ad kwan sy mcm awak alhamdulillah lani tunggu hari nak bsalin.msa awal scan luka czer dia blah dlam smua okey.

Tahniah sis. Rasanya dah kena ambik injection kuatkan rahim sebab dah 3x gugur dikhuatiri gugur lagi. Sila rujuk pakar ya

Alhamdulillah... tahniah sis. Semoga kandungan kalini membesar sihat. Take care mommy

betulla tuh . saya pun TTC jugak . Bru beli upt test. takutnya nk check .

10mo ago

Good luck sis moga ada rezeki juga

Tahniah.. awl mengandung tu.. jangan banyak buat kerja berat.. jaga diri..

Masya Allah semoga sihat selalu sis❤️

confirm tu..

Tahniah 🥰

tahniah..