Perut mengeras

Saya 35 minggu sekarang, kemarin perut asyik mengeras beberapa kali. Tp lepas makan ok. Perluka saya pergi jumpa doktor? #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

normal tu nma nya kontraksi palsu... sy pon kerap mngeras, just rileks je rehat kn bdn... lma ii dia hilang sndiri... nnti nk bersalin rasa lgi sakit dripda kontraksi palsu ni , stanby mentaly

sy 37week .. start dri smlm asyik rasa mengeras jaa bby ni .. harini sy ada appointment kk .. tanya nurse dia ckp normal .. kalau terlalu kerap dan sakit baru cpt2 pegi hsptal

okay je tu, Braxton Hicks