keputihan baru 5 weeks 2 hari

saya 3 hari ni keluar keputihan banyak maybe sbb minum susu goodday tapi bukan kerap ada 2 waktu malam dgn pagi je normal ke ini tadi ada keluar mcm yis tapi sikit la . hmm doakan saya dgn Bby 😔#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Keputihan ni normal. Tapi kalau berbau dan gatal cpt2 ke klinik ye. Takut kencing kotor dsb. Semoga baik2 je

2y ago

baik tapi saya tengah on dusphaton Jumaat kena jumpa doc. hmm