Macam mana nak kurangkan air ketuban??

Saya 29 week 3 days... Air ketumban normal dia cakap 20.. tapi saya 24... Masih boleh kurangkan ke... How.... #airketubanbanyak #29week3day #GDM_on_INSULIN #kencingmanis #type1diabetes #firstmom

2 Balas

Slalu dktr akn bg jawapan tntg tu. Sbb mcm sy scan, ketuban kurang.. Dktr tanya ada leaking ke, sy kata tak ada. So dktr assume bby tak kencing lg. Next checkup scan, air ketuban back to normal.

air ketuban banyak selalu dikaitkan dgn mslh gdm. dan pn mmg ade gdm. kurangkan mknn/minuman manis utk kawal paras air ketuban. boleh baca kt google perkaitan air ketuban dgn gdm.

1y ago

puan dah bersalin dah?