GDM ( ingin tahu)

Hi. Saya 24w pregnant and ada diet GDM. Sekarang so far okay je check gula. Below 6 juga. Then today makan bihun+roti canai. Agak naik 8.4 (1hr) macamtu. Bila check after 1 more hour dia terus turun 3.1. Bahaya ke ya? Atau macam mana? #ingintahu #firstmom #Gdm

1 Balas

sy last cek up cek ade gdm 5. strt tu jg mkn. kurang minum gula. ambik suplement air kosong bnyk. alhamdulilah 0 da gdm sy

1mo ago

Kalau macam check bsp tu. Kalau 3.1 macamtu katanya low apa tah. Risau nanti doctor bagi ubat macam macam pula 🤣