Hai mommy ada tips untuk kawal gdm x..

Saya 13w4d harini da kne tahan wad sbb bsp tinggi😢sekjap naik sekjap turun

2 Balas

mnum air rebusan bendi sis. kazen sy ada kencing manis,dia amal rebusan bendi. bacaan gula dia dah turun. sy pun ada gdm. bru 3 hari amal rebusan bendi ni. rasa prubahan. mulut sy dah x kering. dah x kerap kencing. cara dia ambik sbatang bendi,potong kpd 3 bhagian. pastu rendam dlm segelas air 1mlm. 8-12jam. hari2 mnum sgelas.

semoga dipermudahkan urusan sis ...