Mummy gdm serah diri awal

Sape sini due 8/7 tpi kene serah diri awal sbb ad sngkut gdm? Ad pngalaman x.. bukan first mummy tpi first sngkut gdm.. ##SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

2 Balas

Sy gdm jgk , 32 week berat bby 2.9kilo 😂 pastuu masuk 35 week doc suruh serah diri sbb kalau nk tunggu cukup due boleh cecah 4kg lbih 🤣 then alhmdulilah dah selamat beranak smlm dgn berat 3.1kg secara cezer sbb sy xlarat nk teran setelh 13jam menahan sakit.

4mo ago

masyaallah smoga sihat selalu mummy n baby