pernah tak

sape pernah pregnant masuk trimester kedua ada keputihan and gatal pada bahagian miss v adakah ianya alahan kehamilan atau perkara yang serious?

1 Balas

maybe awak patut tanya misi suruh check utk tgok tuh normal atau tak, sbb ada stgah mcm tuh sbb jangkitan

8mo ago

pelik juga, sbb saya dulu bgtau gatal kt situ, misi terus check tgok, padahal time tuh gatal sbb alergi tapi kt area situ, misi risau juga. yg ni siap ada keputihan sekali tapi ckp normal mcm pelik juga la, atau awak cuna ikut apa yg dia ckp ,kalau kata still sama ,bgtau lagi atau pergi ke klinik lain ke.