Alahan muntah

Sape kt sini tak boleh makan nasi/sayur/lauk lauk? Mesti rasa nak muntah.. apa yg korg akan makan utk hilangkan lapar? 🥲#ingintahu #firstbaby

17 Balas

Sy beli gelang jual kt shoppe.. Gelang utk mabuk alahan.. Alhamdulillah berguna juga.. Da tak muntah2.. Kalau tak pakai trus loya

Saya skrg. Boleh makan bihun je tu pon sup2. Goreng2 lgsg tak boleh. Saya beli buah makan la bila lapar. Pastu kurma

Sy makan dgn portion sikit tpi kerap Kali...jgn smpi tak makan langsung, kesian baby Dan nnti badan tak ada tenaga

1st time ke ni? sy tak bole mkn atau bau ikan goreng.. raya loya ya Allah smpai tak bole control

Sy setiap kali pregnant mmg xblh mkn nasi putih lgsg.. Sy ganti dgn roti, mee, mnum air milo..

sama .. saya bru lpas minum hot choc baru ade rasa nak makan .. kalau tak semua muntah balikk

Sama sis sye pun sye mkn skit je dh tk bole mkn langsung,sye mkn roti mkn ringan2 minum milo