Gaissss Tlg Jawap

Sape Kat Sini UPT Hari Ketiga -Ve Then Keempat Spotting Setitik Dua Kelima Pun Setitik Cramp Perut Smpai Blakang,,,,,Tapi Tak Piriod2 Breast Mmg Tak Sakit Langsung Delay 7 Hari Piriod Mmg Regular Tak Penah Lewat Tak Pernah Jadi Mcm Ni .... Lpstu Duk Mengah2... Spe Penah Lalui ????? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #respectForMyquestion #advicepls

Gaissss Tlg Jawap
17 Balas

repeat test blik dalam 4,5hri.banyakkan rehat,mna tau ada rezeki🤗🤗

3y ago

sama²...semoga dipermudahkan segala urisan bila pregnant nnti 🤗🤗😇

saya ni pun dah lewat mai.. cek x naik apa pun.. sama² doa ya..

3y ago

betui.. semoga Allah hadiahkan anugerah buat kita yg sedang menanti..

saya alami skg.. dah 5hari delay period...tapi cek msh negtve

3y ago

sakit2 pinggang tak? breast?

salam sis. apa ya update sis skrg?

Moga ada rezeki sis Amin..

saya alami sekarang

3y ago

ada test tak ?

tunggu lewat sebulan

3y ago

tq ye