Pregnant 31weeks

Sape due December kat sini ? Korang dah basuh packing baju and barang2 baby ke ? Sy nk basuh takut awal sgt plk tapi sekarang 31weeks buat keje sikit pun dah mengah 😂 ke kena tunggu berapa weeks baru blh start basuh baju baby? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

30 Balas

dah bole tu. awal tak ape. sbb skg kita pon letih2 je xde nye larat nak buat laju2. lagi besar kandungan lagi cepat letih, baik buat sekarang. hujung2 rileks jer.

sy.. awl bln 12...skrng dh 34 mggu dah.. sy nk duduk pun ssh time nk bgun lg ssh hahaha... tpi sy brsyukr. sb sy dpt rsa smua ney.. ney bby prtma sy heheh..

saya due December.skrng dah nak masuk 33weeks tp blm lagi basuh baju baby😂badan penat lain mcm dah.di tambah wt kerja skt dah mengah

11mo ago

Samala kita hahaha , sapu rumah sikit pun mengah mcm lepas jogging 😂 duk pikir nk basuh baju baby tk terbasuh jgk sebb penat 🤣

Sy pun dah 31weeks 3 hari dah... Brg pun ada yg belum beli lagi.... Awai bulan depan baru p beli.... Brg semua belum basuh lagi....

saya 28 weeks dah siap basuh packing dah.. sbb hujung² takut dah xlarat and takut jgk terberanak awal. better sedia terus senang

saya basuh start 28w. nak start packing tu ambil masa lama skit smpai 31w bru packing. 😁 siap awal xpa sis, kalau apa2 mudah.

sy due 9/12...masih blm pking barang baby...ad yg msih blm lngkap... ikutkan dh blh dh pking ha...sy ank ke4...so msih rlex😁

saya 33 weeks bru siap kang kalau terbesalin suami x thu nk bawaj yang mana yelah kita je thu brg brg 😅semoga dipermudahkan

34weeks skrg tp lom basuh & lom pack ape2 lagi 🤭 1/11 nnti baru buat.. skrg pon dh mengah, mmg makan sehari dua kalau buat ni kang

11mo ago

Wah tk lama dah tu awk hehe sy pun belum basuh belum buka pun lagi brg2 baby 😂

dah boleh dah sis. saya time 31w pun dah settle basuh & packing barang baby. now 33w. semoga dipermudahkan urusan 🫶🏼

11mo ago

Hehe nk settlekan jgk lah mlmni takut lama2 nnti makin tk larat plk , risau jgk sebb sy baby kecik dlm kandungan risau kot kot kena bersalin awal ke apa huhu