Pregnant 31weeks

Sape due December kat sini ? Korang dah basuh packing baju and barang2 baby ke ? Sy nk basuh takut awal sgt plk tapi sekarang 31weeks buat keje sikit pun dah mengah 😂 ke kena tunggu berapa weeks baru blh start basuh baju baby? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

30 Balas

Sy due 12/12 dah siap basuh cuma belum packing je lg x larat nak buat kje banyak banyak cepat penat ahahaha

saya 32weeks dh hari ni, baru nk basuh2 pkaian bby hari ni haha, tapi memg dh mengah, hrp2 larat lah

Ghisau terus baca replies mostly beranak awal. Kita 34weeks leklek lagi mcm tkde benda nak jadi 😂😂

11mo ago

Itulah duk baca2 ramai yg terberanak awal 🤣

Sy pun belum basuh . Skrg dh 32w . Skrg cepat letih ank buat apa pun susah 😮‍💨

sy 26w haritu doctor dah suruh ready2 brg2 hospital... risau kalau keluar awal

saya due 12.12 .. saya dh basuh semua bju2 dan dh siap pack smua siap2 dah ..

sy dh siap packing.. tpi bkn sy mak n suami yg sbuk packing hehehe

saya due 17/12 ni dah siap semua tkut terberanak awal hehe

Dah siap semua sis,da blh packing sesiap..

11mo ago

Wah cepatnya hehe sy tunggu husb cuti nk buat sekali sebb tk larat nk buat sorang ni 🤭

Dah boleh dah tuu