Keputihan atau ketuban

Sape ade pengelaman sy dh 36w..sy mmg ade keputihan dan gbs+,pagi ni sy terbangun sbb sakit perut lepas dh membuang dh ok.tapi sblum tu sy ade kemut dan keluar air sampai seluar dalam basah..sblum ni pom ade terkeluar tapi selepas bersama suami tapi sy dh 5 hari xbersama suami..jadi air apetu ye#pleasehelp

1 Balas

Air tu likat tak?

11mo ago

Kalau tak likat, tiada warna, tiada bau kemungkinan besar air ketuban. Pergi check ya awak. Takut air ketuban leaking. Bahaya.