Gdm dan anemia

Sapa boleh jawap saya ada gdm dan anemia skrg 37 w 2 hri nak tanya saya kena beranak awal 38 atau tunggu 40 mcm tu#SeriusTanya

3 Balas

klu gdm on dc..ikut due date..kalu gdm on medication kna bersalin awal..tp klu dah 38w tu ok dah klu nk bersalin..depends pada doktor bgtau

1mo ago

tp sis anemia kn..kna tanya doktor yg rawat..slalu dlm buku dorg ad tulis plan..cm sy ad mslh platelet..dlm pantauan doktor pkar..dorg ad plan utk sy..tp klu blh dorg nk sy bersalin 39w..sy skrg 37w++

gdm apa? klu diet ikut edd. klu ubat 37-38w.

1mo ago

gdm on diet n darah sentiasa bawah 8 mcm tu