Appointment online

Sapa ada pengalaman buat appointment online untuk buka buku pink? Untuk negeri johor#pleasehelp

2 Balas

sy pun bru nk buka buku pink. smlm suami pgi kk, nurse suruh isi borang online. tp bila sy nk log in, asik loading je system hang agaknye. risau jgak xdpt2 isi borang lg. btul kan ini lamannya?

pg dkt google type eprs klinik kesihatan

1y ago

Puan pakai sistem yg mana ye? Sbb yg saya book tu pilih tempat pastu dia suruh isi detail semua. Takut juga pegi2 tk terima. Dah la time sy book tu tarikhnya kandungan dah 12 minggu,😆. Sebab lepas raya kan. Nanti kena marah😅