Selesa dan mudah

Sangat selesa dan mudah sangat bila nak menyusu. Sometime ade bf bra yg menyakitkan atau kurang menyelesakan bila nak selak time menyusu. Tapi this one memang awesome. Selesa sangat. Very recommended bagi sesiapa yang baru nak try or tengah survay bf bra.

3 Balas

boleh tunjuk gmbr lepas bukak button tu x? dia cover sekeliling boobs or open je?

1y ago

dia cover sekeliling boob but once bukak bra xkacau boob/muka baby bila tgh menyusu. sebab certain bra bila kita bukak button tu dia akan asyik nak ke atas(tutup) tp yg ni dia akan stay je kat bwh. harap membantu.

Mmg best

💜