OPK positive ? Belum period tapi Test kesuburan positive. Keliru .

Sampai skrg tk period² lagi , Saya last period 27/9 . P klinik tiada apa² , pcos pun tiada . Doc bgi ubat pun tk period juga 😭 . Niari 7/11 test opk positive pekat sgt . Sis smua ada apa² ubat tak yg blh kluar kn haid tak ? ##pleasehelp #pejuang_garisDua

OPK positive ?
Belum period tapi Test kesuburan positive. Keliru .
5 Balas

mngkin baru nak subur..tak pyh stress puan, jgn mkn ubat turun darah..baik brsma suami. kdg ganguan hormon tu y period jd lambat & skrg opk positif tndanya bru nak subur..

2y ago

haah,. betul, once dah negative, maksudnya dah nk start pudar tu, baru la ovum tu direlease oleh ovary..ha, msa tu try bersama dgn suami.. InsyaAllah

Tunggu lg 2 minggu test lg upt. Mungkin ovulasi lambat sikit tu, semoga ada rezeki.

2y ago

insha'Allah amin amin 🤲🥰

sorry.. sy pun tak faham.. ni bukan test pregnancy ke? atau ni test kesuburan?

2y ago

ni test kesuburan@opk..

Try bd sis. Semoga ada rezeki sis kali ni ya ❤️

2y ago

amin , trima kasih sis 🥰

sis prgnt tapi scan takde ke ?

2y ago

nasihat sya kalau sis still mcmtu, better direct hospital. risau apa apa serious lagi susah utk diri. sbb doc pernah nasihat sya apa apa trus p hospital