Ari-ii dn pinggul

Salm semua... adew x yg mengalami sakit pd bhgian pinggul dn ari-ii... nk bergerk to rasa sakit sgt-ii...rasa dr 18 ke 19w mcm to.. skrg dh 29w... adew x petua untuk mengurgkn rasa sakit to... nk ke hospital tp xde tnda yg ganjil cuma rasa sakit pd bhgian to jew...

2 Balas

sy start 34w mcm tu baru rasa sakit sgt kat pinggul lagi2 time tido mengiring. kena rajin alih2 posisi. mmg tak lena la tidur. pastu skrg 36w lagi kerap sakit kat ari2. mcm baby nak keluar sgt dah. 😅. lg2 waktu malam. ngilu betul

normal sis sebab kandungan makin membesar 💕